FLOOD CHANNEL VEESSEN-WAPENVELD

Realised for ZUS [Zones Urbaines Sensibles] and the water board Vallei en Veluwe this project capture the landscape intervention between Veessen and Wapenveld; the biggest project within the 'Room for the River', the Dutch national flood prevention program.

See project

 

L'ORIGINE

A short visual journey of Italy's most disturbing cases of environmental pollution.

Una breve narrazione visiva di uno dei casi più inquietanti di inquinamento ambientale mai avvenuti in Italia. 

English                       Italiano 

 

Designed by ZUS [Zones Urbaines Sensibles] the Spiegelzee pavilion was built on the beach of Katwijk an Zee, NL. The visitors could experience the sea view at the level of different geological eras: from the ice age to future climate change scenarios and the rising sea.

See project

 

LANDSCAPE